Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Закарпатська областьВідокремлений структурний підрозділ "Свалявський технічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій"

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стецько В. В. 404.250 До наказу (к) 124 108 153
  • Українська мова: 124
  • Математика: 108
  • Середній бал документа про освіту: 153
  • СК: 1.05
+
2 Філіна М. В. 271.000 Відмова 104 141
  • Українська мова: 104
  • Середній бал документа про освіту: 141