Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 30 • К 30
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Примич Ю. Й. 421.000 До наказу (к) 118 121 182
  • Українська мова: 118
  • Математика: 121
  • Середній бал документа про освіту: 182
+
2 Русин Е. І. 405.000 До наказу (к) 120 132 153
  • Українська мова: 120
  • Математика: 132
  • Середній бал документа про освіту: 153
+
3 Маринець О. В. 385.000 До наказу (к) 110 121 154
  • Українська мова: 110
  • Математика: 121
  • Середній бал документа про освіту: 154
+
4 Філіна М. В. 271.000 Відмова 104 141
  • Українська мова: 104
  • Середній бал документа про освіту: 141