Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМБіХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 51 • БМ 14 • К 37
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.14
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 101
  • Подано заяв: 48
  • Конкурс на бюджет: 0
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 24
  • Рекомендовано всього: 29
  • Рекомендован на контракт: 29
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 21
  • Конкурс на бюджет: 2.1
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Яковлєв О. В. 148.800 До наказу (б) 111 165
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 165
+
2 Кіщенко Б. В. 132.700 До наказу (б) 111 142
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 142
+