Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 37
  • Конкурс на бюджет: 1.85
  • Оригіналів: 26
  • Рекомендовано всього: 27
  • Рекомендовано на бюджет: 20
  • Рекомендован на контракт: 7
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Туренко Я. І. 59.000 Відмова 115 121
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 121