Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 8 • БМ 2 • К 6
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 130
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 130
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Хімінець І. А. 320.000 До наказу (б) 150 170
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 170
+
2 Самофалов А. О. 320.000 До наказу (б) 150 170
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 170
+
3 Дикун Є. Ю. 310.000 До наказу (к) 150 160
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 160
+
4 Величко Г. А. 330.000 Зареєстровано 160 170
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 170
5 Мозгова Н. С. 320.000 Зареєстровано 150 170
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 170