Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 2 • К 8
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 130
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 130
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Майданов О. К. 350.000 До наказу (б) 180 170
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування: 170
+
2 Величко Г. А. 340.000 До наказу (б) 180 160
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування: 160
+
3 Мозгова Н. С. 320.000 До наказу (к) 170 150
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування: 150
+
4 Бурда В. І. 320.000 До наказу (к) 180 140
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування: 140
+
5 Писарєва А. В. 0.000 Зареєстровано