Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Львівська областьЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 0
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 35
  • Конкурс на бюджет: 1.94
  • Зараховано: 23
  • Оригіналів: 22
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Татарин І. В. 260.000 До наказу (к) 130 130
  • Іноземна мова: 130
  • Фахове випробування: 130
+
2 Юник І. Я. 256.000 До наказу (к) 128 128
  • Іноземна мова: 128
  • Фахове випробування: 128
+