Зачекайте...

181 Харчові технології

ТМСО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 37 • К 37
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сторчак І. С. 119.500 До наказу (к) 140 138 100
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 138
  • Фахове випробування: 100
+
2 Зубко О. В. 118.250 До наказу (к) 139 134 100
  • Українська мова: 139
  • Історія України: 134
  • Фахове випробування: 100
+
3 Колісник В. В. 105.000 До наказу (к) 113 107 100
  • Українська мова: 113
  • Історія України: 107
  • Фахове випробування: 100
+
4 Дишлюк А. С. 102.500 Рекомендовано (к) 107 103 100
  • Українська мова: 107
  • Історія України: 103
  • Фахове випробування: 100
5 Лисенко Б. А. 67.500 Відмова 135 135
  • Українська мова: 135
  • Математика: 135
6 Губрій В. В. 61.750 Відмова 121 126
  • Українська мова: 121
  • Історія України: 126