Зачекайте...

181 Харчові технології

ТМСО Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гебрич О. О. 180.100 До наказу (к) 110 180 17.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 110
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.6
+
2 Губарєв Г. Л. 179.500 До наказу (к) 130 180 12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 12
+
3 Губарєв П. Г. 174.000 До наказу (к) 120 172 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 120
  • Фахове випробування: 172
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
+