Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІТС Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 2 • БМ 2
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Яковлєв О. А. 80.250 Відмова 158 163
  • Українська мова: 158
  • Історія України: 163
2 Бурдун В. В. 67.500 Відмова 120 150
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 150
3 Гончаров І. М. 65.000 Відмова 115 145
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 145
4 Дундєр І. І. 58.250 Відмова 118 115
  • Українська мова: 118
  • Історія України: 115
5 Юшков О. М. 55.000 Відмова 115 105
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 105
6 Семененко І. В. 55.000 Відмова 112 108
  • Українська мова: 112
  • Історія України: 108
7 Курочка С. О. 54.000 Відмова 116 100
  • Українська мова: 116
  • Історія України: 100
8 Гаврилов А. Ф. 53.500 Відмова 109 105
  • Українська мова: 109
  • Історія України: 105
9 Мильченко Б. О. 53.250 Відмова 106 107
  • Українська мова: 106
  • Історія України: 107
10 Яценко В. І. 50.000 Відмова 100 100
  • Українська мова: 100
  • Історія України: 100