Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Херсонська областьХерсонський національний технічний університет

181 Харчові технології

ІТ Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 4 • К 4
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пуляк О. В. 173.360 До наказу (к) 178 146 17.76
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 178
  • Фахове випробування: 146
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.76
+