Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Черкаська областьВідокремлений структурний підрозділ "Тальянківський агротехнічний фаховий коледж Уманського національного університету садівництва"

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВСПТАКУНУС Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 120
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Папук С. П. 314.000 До наказу (б) 160 154
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 154
+
2 Горбенко О. А. 280.000 До наказу (б) 130 150
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 150
+
3 Сліпченко К. О. 260.000 До наказу (б) 120 140
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 140
+
4 Гладченко Д. В. 260.000 До наказу (б) 120 140
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 140
+
5 Хоменко В. Ю. 250.000 До наказу (б) 130 120
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 120
+
6 Гричина О. Р. 0.000 Відмова +