Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВСПТАКУНУС Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 120
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Красновський С. В. 340.000 До наказу (б) 170 170
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування: 170
+
2 Стасюк В. М. 330.000 До наказу (б) 150 180
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 180
+
3 Амельченко І. С. 320.000 До наказу (к) 150 170
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 170
+
4 Герман Ю. О. 260.000 До наказу (к) 140 120
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 120
+