Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Прілєпова І. С. 30.250 Відмова 121
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
2 Кілярський Т. П. 27.750 Відмова 111
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
3 Антонюк А. І. 26.500 Відмова 106
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106