Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 5 • БМ 4 • К 1
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.75
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пилипчук В. В. 480.600 До наказу (б) 174 147 159.6
  • Українська мова: 174
  • Історія України: 147
  • Середній бал документа про освіту: 159.6
+
2 Чала В. С. 450.250 До наказу (б) 102 131 159
  • Українська мова: 102
  • Математика: 131
  • Середній бал документа про освіту: 159
+
3 Назарова К. А. 422.000 До наказу (б) 144 137 141
  • Українська мова: 144
  • Історія України: 137
  • Середній бал документа про освіту: 141
+
4 Александров І. П. 409.000 До наказу (б) 156 129 124
  • Українська мова: 156
  • Історія України: 129
  • Середній бал документа про освіту: 124
+
5 Тетеря К. Р. 459.500 Допущено 115 131 152
  • Українська мова: 115
  • Математика: 131
  • Середній бал документа про освіту: 152
6 Байгер В. П. 437.000 Допущено 144 152 141
  • Українська мова: 144
  • Історія України: 152
  • Середній бал документа про освіту: 141
7 Гончарова Н. О. 411.250 Допущено 105 100 155
  • Українська мова: 105
  • Математика: 100
  • Середній бал документа про освіту: 155