Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 2 • К 2
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 110
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 110
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іонін А. В. 275.000 До наказу (к) 125 150
  • Українська мова: 125
  • Фахове випробування: 150
+