Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Осадча О. Л. 526.050 Допущено 120 148 166
  • Українська мова: 120
  • Біологія: 148
  • Середній бал документа про освіту: 166
  • СК: 1.05
  • РК: 1.04
2 Данилевич А. П. 430.000 Скасовано (втрата пріор.) 107 109 160
  • Українська мова: 107
  • Історія України: 109
  • Середній бал документа про освіту: 160
  • РК: 1.04