Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Буданова С. О. 155.000 До наказу (к) 138 142 170
  • Українська мова: 138
  • Математика: 142
  • Фахове випробування: 170
+
2 Томашевська Я. Д. 138.250 До наказу (к) 124 109 160
  • Українська мова: 124
  • Математика: 109
  • Фахове випробування: 160
+
3 Гришко В. Є. 126.250 До наказу (к) 118 107 140
  • Українська мова: 118
  • Біологія: 107
  • Фахове випробування: 140
+