Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.5 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Макарук К. В. 336.500 До наказу (к) 160 165 174
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 160
  • Фахове випробування: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 174
+
2 Солтан О. С. 283.500 До наказу (к) 130 185 126
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Фахове випробування: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 126
+