Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 20 • К 20
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 78
  • Конкурс на бюджет: 13
  • Зараховано: 33
  • Оригіналів: 32
  • Рекомендовано всього: 35
  • Рекомендован на контракт: 35
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 89
  • Конкурс на бюджет: 8.9
  • Зараховано: 60
  • Оригіналів: 59
  • Рекомендовано всього: 19
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 18
  • Рейтингові списки 2018 року

Заяв ще немає