Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Зарічна М. В. 457.000 До наказу (к) 150 160 147
  • Українська мова: 150
  • Математика: 160
  • Середній бал документа про освіту: 147
  • РК: 1.02
+
2 Варлам Д. В. 455.000 До наказу (к) 160 150 145
  • Українська мова: 160
  • Математика: 150
  • Середній бал документа про освіту: 145
  • РК: 1.02
+
3 Пилипишин М. І. 430.000 До наказу (к) 150 150 130
  • Українська мова: 150
  • Математика: 150
  • Середній бал документа про освіту: 130
  • РК: 1.02
+
4 Вербовий В. Є. 470.000 Рекомендовано (к) 150 150 170
  • Українська мова: 150
  • Математика: 150
  • Середній бал документа про освіту: 170
  • РК: 1.02
5 Волошин Т. В. 443.000 Рекомендовано (к) 160 150 133
  • Українська мова: 160
  • Математика: 150
  • Середній бал документа про освіту: 133
  • РК: 1.02
6 Мартинишин Б. Б. 440.000 Рекомендовано (к) 150 140 150
  • Українська мова: 150
  • Математика: 140
  • Середній бал документа про освіту: 150
  • РК: 1.02
7 Муха Р. Р. 437.000 Рекомендовано (к) 140 140 157
  • Українська мова: 140
  • Біологія: 140
  • Середній бал документа про освіту: 157
  • РК: 1.02