Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

КУБ Молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 3 • К 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Фаховий іспит , k=0.4 , мін.бал 100

Заяв ще немає