Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 11 • БМ 4 • К 7
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Томашевська Я. Д. 58.250 Відмова 124 109
  • Українська мова: 124
  • Математика: 109
2 Дейнека І. О. 57.000 Відмова 109 119
  • Українська мова: 109
  • Математика: 119