Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 17 • К 17
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сушко А. О. 435.250 До наказу (к) 109 116 154
  • Українська мова: 109
  • Географія: 116
  • Середній бал документа про освіту: 154
+
2 Шестопалова Д. В. 428.000 Допущено 106 118 148
  • Українська мова: 106
  • Географія: 118
  • Середній бал документа про освіту: 148