Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Одеська областьОдеська національна академія харчових технологій

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 9м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Сенсорний аналіз в харчових технологіях
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Назаренко О. А. 192.750 До наказу (к) 147 190 13.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 147
  • Фахове випробування: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.5
+
2 Шолохман А. В. 191.250 До наказу (к) 141 192 12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 141
  • Фахове випробування: 192
  • Інші показники конкурсного відбору: 12
+
3 Горкунова О. Б. 191.250 До наказу (к) 147 186 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 147
  • Фахове випробування: 186
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
+
4 Бобух Г. С. 187.500 До наказу (к) 144 184 13.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 144
  • Фахове випробування: 184
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.5
+