Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пакуленко О. В. 190.500 До наказу (к) 162 180 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 162
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
+
2 Давіденко І. М. 187.000 До наказу (к) 172 180 9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 172
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 9
+