Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Одеська областьОдеська національна академія харчових технологій

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 4 • БМ 4
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в молочній та олійно-жировій галузях
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Подолян З. С. 210.990 До наказу (б) 186 200 14.49
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 186
  • Фахове випробування: 200
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.49
+
2 Свайкін О. О. 203.160 До наказу (б) 168 200 11.16
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 168
  • Фахове випробування: 200
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.16
+
3 Андерсон Д. Г. 176.890 До наказу (б) 112 180 13.89
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.89
+
4 Грибкова В. О. 172.750 До наказу (б) 106 175 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
+