Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 5м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Головня Б. А. 300.000 До наказу (к) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 150
+
2 Михайліченко Д. О. 300.000 До наказу (к) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 150
+
3 Ятченко А. В. 280.000 До наказу (к) 140 140
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 140
+