Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІТС Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 2р 8м
ВМ 0
Заяв 3
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ісагулов Б. Д. 350.000 До наказу (к) 190 160
  • Фахове випробування: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 160
+
2 Мельничук Д. А. 348.000 До наказу (к) 192 156
  • Фахове випробування: 192
  • Інші показники конкурсного відбору: 156
+
3 Кунденко О. А. 315.000 До наказу (к) 195 120
  • Фахове випробування: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 120
+