Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 60 • К 60
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 120
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тупиця Л. Д. 512.000 До наказу (к) 170 170 172
  • Українська мова: 170
  • Математика: 170
  • Середній бал документа про освіту: 172
  • РК: 1.02
+
2 Післарь А. К. 419.500 До наказу (к) 118 120 152
  • Українська мова: 118
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • РК: 1.02
+
3 Туісов А. І. 561.500 Допущено 160 158 164
  • Українська мова: 160
  • Математика: 158
  • Середній бал документа про освіту: 164
  • РК: 1.02
4 Тодорова Ю. М. 539.700 Допущено 155 137 149
  • Українська мова: 155
  • Історія України: 137
  • Середній бал документа про освіту: 149
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
5 Кваша Д. Б. 477.750 Допущено 137 115 140
  • Українська мова: 137
  • Історія України: 115
  • Середній бал документа про освіту: 140
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
6 Тетеря К. Р. 459.500 Допущено 115 131 152
  • Українська мова: 115
  • Математика: 131
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • РК: 1.02
7 Бончева А. С. 495.600 Відмова 147 109 152
  • Українська мова: 147
  • Історія України: 109
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
8 Нічаєнко І. В. 398.000 Відмова 120 120 158
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 158
  • РК: 1.02