Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 50 • К 50
Заяв 7
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Марущак А. О. 360.000 До наказу (к) 180 180
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування: 180
+
2 Чуйко Д. В. 320.000 До наказу (к) 150 170
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 170
+
3 Дем`яненко І. О. 315.000 До наказу (к) 135 180
  • Українська мова: 135
  • Фахове випробування: 180
+
4 Волянська І. Г. 300.000 До наказу (к) 140 160
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 160
+
5 Веренжак А. В. 300.000 До наказу (к) 140 160
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 160
+
6 Риженко Д. Р. 295.000 До наказу (к) 125 170
  • Українська мова: 125
  • Фахове випробування: 170
+
7 Дацько А. О. 260.000 До наказу (к) 120 140
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 140
+