Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 34 • К 34
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 95
  • Конкурс на бюджет: 9.5
  • Зараховано: 66
  • Оригіналів: 62
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року

Заяв ще немає