Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 50 • К 50
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.4 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стадович О. А. 164.800 До наказу (к) 140 160 187
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 160
  • Фахове випробування: 187
+
2 Руденко Р. П. 153.600 До наказу (к) 143 121 186
  • Українська мова: 143
  • Історія України: 121
  • Фахове випробування: 186
+
3 Деркач Р. Ю. 152.700 До наказу (к) 124 145 180
  • Українська мова: 124
  • Історія України: 145
  • Фахове випробування: 180
+
4 Денисенко Н. В. 142.800 До наказу (к) 120 112 183
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 112
  • Фахове випробування: 183
+
5 Талько Н. В. 142.400 До наказу (к) 122 106 185
  • Українська мова: 122
  • Історія України: 106
  • Фахове випробування: 185
+
6 Петренко А. Д. 144.200 Допущено 111 127 182
  • Українська мова: 111
  • Біологія: 127
  • Фахове випробування: 182
7 Клімчук С. Ю. 95.700 Зареєстровано 160 159
  • Українська мова: 160
  • Історія України: 159
8 Виговська М. І. 73.500 Зареєстровано 115 130
  • Українська мова: 115
  • Математика: 130