Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Воровська Н. В. 286.000 До наказу (к) 120 156 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 120
  • Фахове випробування: 156
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+
2 Череднікова А. Ю. 246.000 До наказу (к) 112 124 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Фахове випробування: 124
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+
3 Шулько О. П. 218.000 До наказу (к) 104 104 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 104
  • Фахове випробування: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+
4 Грабовий А. О. 218.000 До наказу (к) 104 104 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 104
  • Фахове випробування: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+
5 Косташ В. Б. 10.000 Зареєстровано 10
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
6 Приліпко Т. М. 10.000 Зареєстровано 10
  • Інші показники конкурсного відбору: 10