Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коньок К. Г. 412.000 До наказу (к) 140 130 6.2
  • Українська мова: 140
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
+
2 Тимошенко Д. О. 399.000 До наказу (к) 140 120 5.9
  • Українська мова: 140
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 5.9
+
3 Плескач С. І. 147.000 Зареєстровано 6.7
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
4 Коновалова Т. О. 130.000 Відмова 5
  • Середній бал документа про освіту: 5
+