Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 2 • К 2
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Фотуйма П. В. 445.200 До наказу (к) 124 128 9.2
  • Українська мова: 124
  • Математика: 128
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • СК: 1.05
+
2 Трінчук В. І. 413.000 До наказу (к) 150 127 5.6
  • Українська мова: 150
  • Математика: 127
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
+
3 Кінаш А. І. 164.000 Зареєстровано 8.4
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
4 Кудиба І. А. 145.000 Зареєстровано 6.5
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
5 Яремчук Ю. Д. 412.650 Відмова 124 120 6.9
  • Українська мова: 124
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • СК: 1.05
6 Максимюк Т. А. 169.050 Відмова 8.1
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • СК: 1.05
7 Полєжаєва Н. В. 169.000 Відмова 8.9
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
8 Індісова В. О. 156.000 Відмова 7.6
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
9 Косяк М. С. 142.000 Відмова 6.2
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
10 Багриновська О. Г. 141.000 Відмова 6.1
  • Середній бал документа про освіту: 6.1