Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 0
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Колос О. О. 418.000 До наказу (к) 140 160 3.8
  • Українська мова: 140
  • Математика: 160
  • Середній бал документа про освіту: 3.8
+
2 Стадник М. В. 416.000 До наказу (к) 140 140 5.6
  • Українська мова: 140
  • Математика: 140
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
+