Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Дніпропетровська областьВідокремлений структурний підрозділ "Криворізький фаховий коледж економіки та управління Державного вищого навчального закладу "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 4 • К 4
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Попель В. В. 366.000 До наказу (к) 128 104 5.4
  • Українська мова: 128
  • Математика: 104
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
+
2 Тіняков М. І. 363.000 До наказу (к) 116 104 6.3
  • Українська мова: 116
  • Математика: 104
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
+
3 Ляшенко М. В. 360.000 До наказу (к) 128 104 4.8
  • Українська мова: 128
  • Математика: 104
  • Середній бал документа про освіту: 4.8
+
4 Ліщина Р. М. 333.000 До наказу (к) 116 104 3.3
  • Українська мова: 116
  • Математика: 104
  • Середній бал документа про освіту: 3.3
+