Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Безуглий К. М. 377.000 До наказу (к) 130 109 5.8
  • Українська мова: 130
  • Математика: 109
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
+
2 Лазарєва К. С. 361.000 До наказу (к) 100 116 6.5
  • Українська мова: 100
  • Математика: 116
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
+
3 Бліндус М. О. 347.000 До наказу (к) 100 119 4.8
  • Українська мова: 100
  • Математика: 119
  • Середній бал документа про освіту: 4.8
+
4 Яковлєв В. С. 335.000 До наказу (к) 100 119 3.6
  • Українська мова: 100
  • Математика: 119
  • Середній бал документа про освіту: 3.6
+
5 Жуков О. Ю. 168.000 Зареєстровано 8.8
  • Середній бал документа про освіту: 8.8