Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 62 • БМ 5 • К 57
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 0.1
  • Подано заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 0.6
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 1.36
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Черняков В. А. 159.850 До наказу (б) 111 156 15.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 156
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.1
+
2 Савчук Н. В. 127.500 До наказу (б) 100 124 9.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 124
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.5
+