Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гродська Б. О. 162.000 До наказу (к) 169 151 170 166
  • Українська мова: 169
  • Математика: 151
  • Географія: 170
  • Середній бал документа про освіту: 166
+
2 Чичикало О. О. 115.800 До наказу (к) 113 113 127 167
  • Українська мова: 113
  • Математика: 113
  • Історія України: 127
  • Середній бал документа про освіту: 167
+