Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія харчування
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1 , мін.бал 50
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Прокопенко Т. М. 413.000 До наказу (к) 120 120 173
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 173
  • РК: 1.04
+
2 Дмитрієва Л. П. 399.000 До наказу (к) 120 120 159
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 159
  • РК: 1.04
+