Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

СФКЛНАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 15
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шевченко Д. В. 362.000 До наказу (к) 100 100 162
  • Українська мова: 100
  • Біологія: 100
  • Середній бал документа про освіту: 162
+
2 Білецька К. Ю. 348.000 До наказу (к) 100 100 148
  • Українська мова: 100
  • Біологія: 100
  • Середній бал документа про освіту: 148
+