Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Яковенко А. М. 429.000 До наказу (к) 135 140 154
  • Українська мова: 135
  • Математика: 140
  • Середній бал документа про освіту: 154
  • РК: 1.02
+
2 Яковенко Р. М. 393.000 До наказу (к) 140 120 133
  • Українська мова: 140
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 133
  • РК: 1.02
+