Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 2м
ВМ 0
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мостепан М. А. 171.500 До наказу (к) 154 156 16
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 154
  • Фахове випробування: 156
  • Інші показники конкурсного відбору: 16
+
2 Бурбела Р. М. 134.500 До наказу (к) 106 128 12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 128
  • Інші показники конкурсного відбору: 12
+
3 Величко П. Л. 34.000 Скасовано (втрата пріор.) 100 9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 9