Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 8м
ВМ 0
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.29 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0.01
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Татаркіна Д. М. 168.953 Допущено 159 156 193 182
  • Українська мова: 159
  • Математика: 156
  • Іноземна мова: 193
  • Середній бал документа про освіту: 182
  • РК: 1.02