Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВіППТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вакуленко С. О. 140.000 Рекомендовано (к) 107 109 172
  • Українська мова: 107
  • Біологія: 109
  • Фахове випробування: 172
+
2 Івченко В. С. 79.500 Зареєстровано 160 158
  • Українська мова: 160
  • Історія України: 158