Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМіТУТ Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 4 • К 4
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коновалюк Т. М. 124.000 До наказу (к) 100 116 12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 116
  • Інші показники конкурсного відбору: 12
+