Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Житомирська областьПоліський національний університет

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 35 • К 35
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
  • Подано заяв: 79
  • Конкурс на бюджет: 2.08
  • Зараховано: 55
  • Оригіналів: 59
  • Рекомендовано всього: 19
  • Рекомендован на контракт: 19
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ільющенко Ю. А. 220.000 До наказу (к) 100 120
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 120
+