Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
  • Подано заяв: 86
  • Конкурс на бюджет: 7.82
  • Зараховано: 56
  • Оригіналів: 62
  • Рекомендовано всього: 26
  • Рекомендован на контракт: 26
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Котович О. В. 220.000 До наказу (к) 100 120
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 120
+
2 Калашніков Р. В. 220.000 До наказу (к) 100 120
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 120
+
3 Наумчук О. М. 220.000 Рекомендовано (к) 100 120
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 120
+